Tulang kaki bby

Sy nk tanya ibu2 ada tak pengalaman yg tulang kaki baby dlm kandungan kurang 3minggu? Selepas lahir macam mana ya? Normal ke atau ad jln alternatif seperti berurut? Masa 20w bt detail scan doc kata semua normal..kandungan 25w scan lg doc kata tulang kaki kecik tp kira normal masih kurang 2mgu je..36w scan kk doc kata dh kurang 3minggu..vitamin kalsium sy mkn, susu minum.. Terima kasih ibu2 sudi kongsi pengalaman..

1 Balas

Jangan urut... ukuran dlm scan mmg mcm tu .. lebih kurang je.. Don’t worry..

3y ago

hai puan, maaf tanya, macam mana ya keadaan anak puan sekarang? harap sudi balas 😢