minum madu

Sy nak tnye mami2 semue,suami sy hr2 bg sy minum madu tualang ori sbb sy mabuk pening kpale je,kkdg smpi xleh bgn tido je..x bnyk pun minum madu tu cume 1 sudu je..blh ke madu tu wat kt kn kencing manis...risau gak..

1 Balas

boleh je minum..tp seeloknye cairkan dlm air sikit. 😊 sy pn amalkan madu msa preggy..alhamdulillah baby keluar sihat. sangkut gula pn sebab sy bnyak makan bomboloni 😂😂😂

4y ago

Ooo..yeke..blh wat ni mulai hari ini..wlupun mengandung tp blh wat semue keje...serinik rsnye..