cerelec gandum+madu..

assalammulaikum..mommy smua sy mahu tanya..tadi sy ada beli cerelec perisa gandum+madu..nestum instant tu yg untuk 6 bulan punya..sy baru tersedar yg bby 1 tahun ke bwah tidak digalakkn di bagi madu..di sni sy mau tnya.. ada yg perna bg bby dia mkn ni cerelec gandum + madu ka? yg dlm kotak tu..dan boleh ka sy bagi bby mkn cerelec yg ada campuran madu tu? tlg dlu sy..sy btl2 lupa pasal madu ni..??

1 Balas

saya pernah. so far ok jg, tp baby sy x suka mkn gandum + honey tue. dia lg suka cerelac merah. yg ada honey tue melekit sikit bila dah bancuh.

5y ago

okey..tq..😘