krim

Sy nak tnya..sy hamil dah 6minggu..bole ke ibu hamil pakai krim untuk rawat kulit? Badan sy ada gatal2 mcm ruam n dekat leher..ada sesiapa yg tau atau bole share pengalaman.

1 Balas

Masa pregnant kalau nak pakai apa apa better refer farmasi atau doc sebab ada bahan yang kita tak boleh pakai dalam cosmetic , skincare , ubat ubatan , minyak angin . Kalau pakai , meresap dalam kulit , masuk dalam darah dan pergi ke baby . Akan ganggu tumbesaran baby

5y ago

Sama je , kena tengok bahan apa ada dalam tu . Saya tak sure bahan apa yang patut elok . Boleh google atau tanya doc