Gatal satu badan

Ada ke kt sini ibu'' yg alami gatal2 satu badan? Sy Smp merah2 mcm ruam tu..tapi xbole stop klo da start menggaru..any suggest krim or apa2 bole hilang kn gatal/merah'' ??sy xbole tahan la lama'' mcm ni😭#SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

Jumpa doktor pakar kulit sbb waktu pregnant kulit mmg sensitive. Semoga segera sembuh. Amin amin amin

Alamak elakkan menggaru. Memang sedap dan akan berparut. Rujuk dgn doktor kulit puan.

2d ago

sy da berparut , enak sgt menggaru