baby 2 bulan kurang minum susu

sy nak tnya pada mommy2 semua. normal ke baby sy baru masuk 2 bulan dah kurang minum susu. sy cuma boleh bg minum byk susu pada waktu mlm masa dia mamai bangun tido sahaja. waktu siang minum pkul 1ptg dan next minum pada pkul5 ptg

2 Balas

sama sis anak sy 2 bulan jgk dia mcm jarak susu tu lama.. sebelom ni 2 3 jam bru susu. sejak msuk 2 bulan mnyusu jarak 4 jam kadang 5 jam. ada masa dia susu separuh je.kalau malam ok mnum nya.

1y ago

skli minum brapa Oz tu sis

4oz sis.. dalam sehari ada jgk 2oz sekali selebihnya 4oz

1y ago

lebih kurang laa kite. ni lusa baru nk cucuk 2 bulan. cek berat skli cmne