Bayi sebulan naik ruam

Sy nak tny. Krim apa yg sesuai untuk ruam2 bayi sebulan. Dia naik ruam2 di pipi kepala dan tengkuk belakang.

6 Balas

baby saya kena ruam panas kat muka sampai kulit kering merekah. saya guna soothing cream jenama charm baby. Berkesan sangat². cari cetaphil baby cream tapi kat pharmacy dah sold out, then pharmacist tu suggest guna cream ni. Alhamdulillah, dah beransur pulih.

Hi mama, baby saya pun mcm tu dia jenis kulit putih if ada ruam merah2 ketara sgt, so sya guna lotion baby cetaphil.. so far asal pakai losyen tu akan bekurang.. cuma bila cuaca panas sgt merah2 pum start keluar kat badan

saya pakai cetaphill ja puan. lagipun cuaca sama skrng panas..

Pakai atopiclair... Anak saya pakai tu mmg berkesan

sy gune mandian youbaby..alhamdulillah

2y ago

sis cube cari dlm shopee

cuaca panas tu