kongsi pnglaman 10weeks preg kuat tk dlam brpuasa .

sy nak thu ja sbb anak prtma sy rsau

16 Balas

Sy pn 10 weeks..so far Alhamdulillah blum skip puasa..sbb lgsung xade alahan, dipermudahkan Alhamdulillah

4y ago

Sama...esk 12 weeks...Alhamdulillah..makan lalu...loya pn...biasa2 je...x muntah....

Sis boleh scroll bwh2 or search dlm apps ni psl orng tnye psl berpuasa. Bnyk nasihat dkt comment2 tu

saya 14w skli priksa kat kd berat x naik hb trun...jdi saya x d galakkn puasa

Saya dulu puasa je.. lepas dah raya baru dapat tahu saya anemia..

Tak puasa pun atas nasihat doc 😅

Sy dulu tak puasa.. Hb low..