Nak tanya .

Nk tnya ,btul ke klu ank prtma pramatang .ank strusnya akn mcm tu ? Ank prtma sy 24minggu lahir .tk kn ank kdua dn strusny akn mcm tu😢😢 .tlong dulu saya ibu² nk thu sngt🥺

3 Balas

tak juga. tgk penjagaan diri dan risk time pregnant juga. jgn fikir sgt org lain ckp. puan kena positive. insyaAllah next baby dan next next lg akn dilahirkan full term.

2y ago

alhamdulillah trima kasih sis😘

rasenye xjgk..blh je ckup bln..insyaAllah..tp mcm sy mmg jns ank kuar 36 mnggu..3 org 36 mnggu..misi mmg dh mmg knl..doc pn suh standby awl

pramatang sbb pe ye..y jd kuar awl

2y ago

tkde .memang dh nk kluar awl dh😅