tanya pendapat

sy nak tau set bersalin mana lg ok, dherbs atau nonaroguy? sy tgk dua² ok, tp mana lg ok ye, sape ada pengalaman pakai ni, nonaroguy ada yg basic dia

2 Balas

depand on kita sis..hihi...klu rjin nk ikt aturan ape yg perlu amik n confirm x skip boleh amik set lengkp..if x,amik mna yg rasa perlu je...apa2 kluaran pn ok...yg pnting penerimaan bdan kita nanti mcamna.

Orang biasa ambik mana yg perlu je. Mcm N. Roguy Biasa orang ambk phytonatal dengan minyak herbanika. Yg lain jarang la orang beli.