Bayi mengeras

sy nak tanya...17 minggu ..dh boleh rasa baby mengeras ke? sbb sy rasa camtu... ke angin je? 😂 ni anak kedua..anak first dh tak ingat

1 Balas

kekdg sebab kita kurang makan n kurang air pn blh jd mcmtu juga..😅✌kekdg kita ingt potion kita makan tu ckup tp sbnrnye x...kekdg kita ikut mkn mcm kita xpreggy..tp sbnrnye kena makan dgn kerap..br perut xkn mengeras dan cpt lapa..mkn dlm kuantiti sikit..tp kerap... dan sebab lain pulak jika alami kerap mengeras..jika kita stress pn blh jd mcmtu..byk kebarangkaliannya...mg dpmudahkan segala urusan puan.spnjng pregnant ni ea..Allahuma aamiin