Preg 5 minggu

Hi sy nak tanya , sy baru 5 minggu preg, and tadi time nak kencing ada ketul darah sikit keluar, masih ok ka tu?

7 Balas

cuba pergi klinik, saya mula2 spotting, terus bleeding banyak penuh pad baru nak pergi KK, Alhamdullilah okey saja masa tu😊

2y ago

tak pa awak, mana nk tau rezeki awak lepas ni.😊

Alamak, pergi klinik terus sis. Takut threatened miscarriage. Sis kene bedrest jgn byk bergerak & buat kerja.

2y ago

thank you sis,tapi dah takda, takpela bukan rezeki sy kali ni..

Tak ok sis. Kena consult doctor check tu darah tempelan or gugur.

Cepat p klinik Doktor akan suggest ambil ubat utk kuatkan rahim

2y ago

thank you, tpi dah x dpt d selamatkan ,inshaallah cuba lg next time ,bukan rezeki sy sis..

Brapa lama da sis bleeding?

2y ago

tadi pagi start bleeding, time kencing tiba2 ada ketulan sekali jatuh,lepas jmpa doktor ,dr bagitau dah gugur, tapi dah brapa ari rasa sakit dan rasa lain ja perut,

Tk normal . Jumpa dokter

2y ago

dah jumpa td,doktor ckp miscarriage.. tq ya sis

pergi klinik