Puasa ibu hamil

Sy nak tanya siapa dah 19week ++ tp puasa? Korang ok ke? Bby ok ke?

2 Balas

alhamdullilah sy ok. sy minum air byk. seblm sahur minum 1gelas air lps sahur minum 1gelas air,masa buka seblm mkn minum satu gelas air lps mkn 1gelas air pastu masa malam tuu mmng sy minum 2/3cawan air. lagi satu kalau sis tak larat and badan rasa lemah masa pregnant nii terus buka tauu takut jadi pape kt baby,jgn paksa diri tahan puasa kalau tak tahan

Jangan ikut orang dear. Tengok diri sendiri okay atau tidak untuk berpuasa.