Baby kepala kat atas 31weeks

hi sy nak tanya, ritu sy scan dkt kk kepala baby da kat bawah tapi uri kat bawah and dokter ckp pp type 3. then semalam sy scan kt swasta at 31weeks. uri da naik atas tapi kepala baby lak kat atas. dokter klinik swasta ckp baby bole turun lg nnti. ada tak ibu2 berpengalamn kat sni sama kes mcm sy. bagus da anak sy bawak naik uri tapi dia jgk naik nape😭😭😭 #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

boleh turun lagi tu, Insya-Allah... waktu sujud, sujud lama²...