menyusu anak sambil baring mengiring

hi sy nak tanya mommy2 yg bf baby sambil baring mngiring tu,mommy2 bg baby lapik pakai bantal ke ya atau letak bawah je tanpa bantal?

1 Balas

sy guna bantal besar je, tp part kepala dia sy tinggikan sikit bantal tu guna peha sy. sy jenis suka susukan baby atas pangku ada bantal. oo maksud awk susukan baby sambil kita baring skali ke? biasa sy yg berbantal bantal utk adjust supaya tek sama level dgn mulut dorg 🤣😂 baby pulak ada bantal nipis supaya kepala tak senget masa menyusu.