Hi mommy!

Sy nak tanya, mommy2 semu consume susu apa ya ?

19 Balas

Susu HL. Tapi jujurnya sy tkdelah minum tiap hari walaupun suka susu. Sbb lebih kepada utk supply calcium setahu sy, lg lg masa 2nd dgn 3rd trimester lebih perlu byk calcium dlm badan.

Dutch lady,🤣🤣 tp bukan dlm kotak lah. yg kena bancuh sendiri Sb kurg manis. itupun perisa coklat Sb tak dpt terima susu putih since Dr umur 1thn Lps.

saya susu HL coklat, tp yg selalu rutin tiap pagi susu wildan. terbaikk utk bby . insha Allah takde kuning. bnyk kelebihan.

susu everyday sbb mmg minum drp kecik.. tp if xsuka susu blh makan apa2 yg blh hasilkn kalsium..

Sunnamilk.. Minuman berasaskan makanan sunnah❤️.. Ank² pun suka minum..

HL or Anlene Chocolate. Anlene punya calcium tinggi. Sedap pulak tu

mnum susu HL sis, sbb dalm susu HL ad folic acid jgk..

mula2 enfamama..lps tu dutch lady low fat sampai bsalin..

susu enfalac tapi seminggu sekali je minum susu

sy x consume susu. sy consume pil kalsium