PENGALAMAN BERSALIN HB LOW

Sy nak tanya. Kalau HB low around 10-10.5 ada apaapa komplikasi tak ? Mummy yang pernah mengalami nya boleh share pengalaman? Terimakasih atas perkongsian. #pleasehelp #firstmom #hblow

8 Balas

Sy hb time pregnant 10.9, bersalin normal, & bnyk keluar darah, lepas bersalin badan sy jd lemah, duduk & berdiri rasa nk pitam. Jd xboleh ke toilet, terpaksa pasang tiub air kencing. Lepas tu doktor tambah 1 beg darah. Then baru ok balik, Alhamdulillah

9mo ago

sy skrg pitam time drive. itu je la kan kesannyee . thnkyouuu shringg