Nak Tanya

Sy nak tanya ada x kat sini pernah jadi buasir masa pregnant sampai kena masukan balik guna jari..bila nk membuang jadi bengkak? Macam mana nak bagi kecut ya??

7 Balas

saya tengah alami skrang. dh 4 hari rasa nya.lepas kencing masuk kan balit guna jari.sakit sangat.kadang2 tak dapat tidur. redha je laa..1st time mrasa ni.skrng dh 36 minggu prgnt.

4y ago

Sy jadi 2 kali dh.. masa anak first.. tapi bersalin cezer.. ni yg kedua klu boleh nk normal plk😊.. tapi tu la risau jgak sbb kan ada buasir..