Kantung kosong 6w

Hi. Sy nak mintak pendapat, bentuk kantung sy ni normal tak? Sebab macam tak bulat.. normal ke kalau saiz sac 6w tapi kosong lagi? Risau sebab dulu pernah missed miscarriage, takde bleeding, tau2 kantung dah kosong.. ada ke org yg pernah experience missed miscarriage/blighted ovum lebih dari sekali? #firstmom #pleasehelp

Kantung kosong 6w
23 Balas

normal...kite doa yang baik2 je okey...sye sblm prgnt kedua ni pnh skli missed miscarriage.lpas tu gugur..mse 13week5day buat d&c x smpai sebuln pntng alhmdulillh prgnt lgi and now bru 5week.scan alhmdulillh da nmpk janin dngn degupn jntung.

2y ago

alhamdulillahh.. tahniah sis.. semoga yg baik2 sahaja semua..