Pedih Ulu Hati

Hi, sy mngalami pedih ulu hati yang serious. 24hrs sakit rsa mcm kena siat2 kulit. Mcm mcm cara sy cuba tp still sakit. 39 mnggu 5 hri skrng. Rasa nak nangis ##seriusnanya

5 Balas

saya kena baru² ni sampai tahap x boleh makan langsung, masa check up saya bg tahu Dr. kemudian Dr. bg injection & air kapur alhamdulillah dah ok, tapi sesekali dia akan serang juga. Sebelum ni saya mmg ada gastrik yg teruk, mungkin ini pun petanda gastrik menyerang. Kalau rasa x hilang pedih ulu hati tu boleh jumpa Dr. bg tahu, mmg sakit & x selesa keadaan camtu😭 semoga sis segera sembuh🀲

4y ago

Saya dah jumpa dr. Dr bg ubat mcm gaviscon tu. Sy mkn takde effect. Then bgtau dr ubat tu takde effect. Dr ckp normal 😭😭😭😭😭😭😭😭 24 jam sakittt sampai tkbolrh tidur semua

utk pengalaman sy dr 7 bln smpai tgu hr ni mg sakit ulu hati, lebih lg nk tdo wktu mlm. sy x ambik ubt. minum susu dutch lady full cream. lega terus tpy slow2 ye minum. mg stok susu sentiasa kna ad

saya kena juga last time sbb saya mkn makanan pedas. Masa tu buat check up nurse tegur muka pucat n terus kena jumpa doctor. Doctor bagi pil yg sesuai dgn ibu mengandung. Lps mkn alhamdulilah lega

up