Kerap kentut

Sy minggu ke 4, normal ke sy selalu kentut dan perut kembung. Sebelum mengadung sy jarang kentut

13 Balas

Normal kot sebab saya baru week 7 pun kerap kentut dari week 4, padahal sebelum ni nak kentut malu2 je haha skrg tak kisah main lepas je.. sendawa angin pun kerap tambah dengan bloated lagi.

perut sy selalu angin jugak...pastu pening2 mual...tapi bile sendawa atau kentut...baru hilang pening2 tu... mungkin waktu pregnant angin ni jahat sikit kat dlm bdn kite ni..

sy pun sama... sampai rasa nak demam pun ada.. kepala pening n kembang tekak je hari2☺ alhamdulillah masuk w6 da kurang sikit..

normal. sy jgn kata kentut. sendawa smua ada. dulu xpernah bnyk angin mcm ni . 😂

Normal laa tu sis. Sbb bdan kita cepat masuk angin. Hahahaha.

Kalau sy mmg kerap kentut tp waktu mlm jelaa 😂😂😂

Normal sbb nak create space utk baby membesar 🤗

Sama macam saya masa awal mengandung kuat kentut.

sama, saya pon selalu kentut 🤭

Normal ..sy pun sama MCM tu jugak