darah

Sy mgandung 6w.start semlm ada turun darah tp x byk. Sy dh pi hosp scan dgn tvs.dos ckp kantung ada bby pon ada cuma x nmpk jtung.lg..semua ok Arinie sakit kt bawah perut..kejap sakit kejap x..doc kt rahim x tbuka..cuma ada pdarahan cikit kt pangkal rahim Sakit tu bila dtg mcm sakit sengugut.. Ada x yg jd mcm dy

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin 🤲🏻💕 Maaf, setakat ni saya belum pernah ada experience macam sis. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience.