Scan 10weeks tvs

Hari ni Sy scan LG untk TVs , period tak normal .. sepatutnya dah 10weeks laa , tp scan tvs baru 6 weeks 1days dn tiada heartbeat .. ini dh 3x scan dn doktor ckp blighted ovum ... Tunggu darah jatuh dlm minggu ni , kalau tak kena pergi emergency .. 🥲 11tahun tunggu for 2nd child 😭

1 Balas

irregular period xblh kira usia kndungan ikut last period, kena ikut fetus growth . try scan selang seminggu then tgk apa kata dktr. if same answer, meaning that kndungn xjd

1w ago

boleh mkn folic asid LG tak ?