Demam

sy mengandung 5 week.. bermula dengan batuk dan selsema now dah start rasa nak demam. tadi sy just ambik panadol dan minum air masak banyak² .. ada ke jalan penyelesaian yang lain nak bagi badan ni rasa selesa sikit ? and ya.. sy juga ada masalah backpain.. sy ada tanya kakak sy ,tapi dia kata dia takde masalah backpain langsung masa awal mengandung .. normal ke rasa camtu?

1 Balas

Different people have different symptoms, as the body conditions are not the same. Wish you all the best. And please ask your doctor how many panadol you can take.