Ada Pendarahan Sedikit,

Sy Mengandung 4 minggu 6 hari, tpi ada pendarahan sedikit dh 7 hari, scan doktor ckp bby tak nmpk lgi mungkin sbb kecik lgi.. Dan tak ada pendarahan di rahim.. Tgu 8 minggu bru scan lagi tgok. Ada Tak Sesiapa Mcm sy. Ne ank yg kelima.

6 Balas

dktr tkde bg ubt kuat rahim ke awk..jgn buat kerja berat2..bnyk kan rehat sbb kandungan masih baru 😊

5y ago

bedrest je klu blh..org pggl tu ancaman keguguran..mgkn rahim jenis lemah..rehat bnyk2 ye..moga dipermudahkan amin..☺