Ingin tahu

Sy mengandung 21w tp 2 hari ni baby tendang rasa perlahan je. Selalu rasa kuat. Knp ek? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

21 week sy belum kenal gerakan janin. kat klinik tempat saya cek up pun minta kira gerakan janin pada minggu ke 28

2y ago

Sy kenal puan sbb baby sy mmg tendang kuat 😂 bila dia tendang perlahan tu yg risau tu. Hihihi smlm malam dia da start tendang kuat semula.