gatal di kemaluan

Sy mengandung 15 minggu. bru neh kemaluan sy gatal. sampai kat celah2 tepi bontot ada mcm gatal2 ruam.

1 Balas

saya juga ada mengalami seperti puan..nak bagi lega, saya basuh dengan air suam campur garam sebelum tido insyaAllah membantu..sekarang dah trimester ketiga alhamdulillah kurang gatal.. pantyliner perlu ditukar setiap kali lepas buang air kecil/besar lagi2 kalau dah terkena discharge takut mungkin ada kuman .