Morning sickness

Ibu2 cuba share seberapa teruk alahan anda.. Sy anak first sgt teruk..1 hari makan 1 keping biskut dan 1 cawan air suam sahaja.. Lebih confirm semua terkeluar balik.. Anak kedua tiada alahan langsung cuma sedikit pening dan mual tapi still boleh makan.. Anak ketiga.. Sekrg 9 weeks. Bru start rasa mual2 tolak semua makanan manis..#ingintahu #bantusharing

3 Balas

First. Teruk sgt. Smpai masuk trim3 bru kurg. 😌 Mkn sikit pn muntah blk. Second, 7-10w je mual muntah 11w misscariage. Now third, masi mual muntahh tp x steruk msa first 😁

Sya macam sis. Skrg dah 9 week 2 days. Morning sicness sya hilang start sya amalkan makan ganilia dan makan sebelum lapar.

1y ago

kalau tgah on supplement lain mcm iberet, pastu nak mkan ganilia boleh ke? ke kena salah satu

teruk sangat.. sampai hanya boleh telan 1 senduk nasi saja..