Saya Cpt rsa sedih

Sy melahirkn emergency czer disbbkn air ketumban xckp,skrg bby kat wad,lepas blk dr hptal,tiap² hari p melawat bby bg susu, pastu dktor soh ddk wad 4hari selama 4hari hari² sy ngis smpai 3,4x sehari sy x kuat.. sllu tnya dktor pasai bby mcm mna bila blh blk dktor ckp berat asyik drop lg bt sy tekanan, berat bby lahir 1.82, drop sampai 1.7 kebwh.. sy xtw nk bt apa susu badan mmg byk tp bby mulut kecik n asyk lena sya mmg xkuat nk ddk dgn dia smpai nurse suruh sy blk rest jgn stress... Apa ptt sy bt bg naik berat skrg sy rest kat umh tnpa bby 😭 rsa sedeh tp keadaan sy pn x brpa stabil.. adakah sy ney kejam tgl ank kat hptal sowg²..

1 Balas

eh tak lah.. tak kejam tu sis.. insyaAllah ada hikmahnya, sis rehat secukupnya supaya luka czer cepat sembuh ye. doakan anak sis supaya cepat sembuh dan kuat semangat.

2y ago

terima kasih... tp kesedihan sy mmg x blh hlg bila tgk gmbr dia... panas badan jgn ckp x kebah² lg