Keliru positive or tak

Sy lewat period 1 Hari, Rase nk test clear blue digital tuh naik pregnant 2-3 , pd Hari yg same pergi check dgn pakar sakit puan pon ckp positive cume blum nmpk sbb kandungn masih awl bru 5week..kene tggu 2week lagi.. esokan hari pergi klinik kerajaan doctor cakap negetif 🤔.. balik dr klinik terus cube pregnant test skli lagi kat rumah.. Naik double line terang kot.. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sy nak double confirm semua dkt klinik swasta .. dah scan baby nampak jantung semua baru pergi kk .. itu pun dorang mcm yeke yeke tapi nasib sy dah scan so sy tunjuk bukti jelaa .. awak tunggu je lagi 2 minggu .. first2 sebelum buka buku , pergi swasta je

Ikut upt yg positif dan tunggu je lg 2 minggu utk repeat scan, sbb kadang kandungan awal lg klu scan pun tk nmpk. Selagi tk ada tumpah darah tu husnuzon je mmg pregnant. Jgn kerap sgt buat upt nnt jadi overthink memacam.