17week pening n Jd cepat terasa dngn husb

Sy klw jalan shopping selalu bersemangat tapi kali ni rasa nak jatuh je balik² rasa nk pitam pula tu. Berdiri lama memang x boleh .. itu bukan alahan kan . Sy x muntah tapi cepat rasa loya .. pastu cepat terasa n hangin dngn husb even perkara kecik je ..husb pujuk nak bagi gaji dia 80% kat saya baru sy ada ok sikit .. jahat ke saya😅

3 Balas

Hahaha sis. Kalau saya dengar camtu pun saya okay, 🤣 Banyak sebab nak pitam camtu, boleh jadi alahan juga, hypo, atau hb low. Better further check lah with doc.

kalau ada masalah hb low, mmg normal xboleh berdiri lama. semakin besar kandungan makin byk oksigen yg diperlukan baby so mmg penting jaga hb.

2y ago

hb sy baru cek 14 ok je cukup ... maybe kurang air atau sesak nafas dekat mall

sama