Minuman Dan Makanan Yg Sesuai Utk Ibu Mengandung

Sy kini hamil minggu ke 19..tekak masih mual tp tidak seteruk minggu awal kandungan. Cumanya nak tanya pendapat, minuman dan makanan yg sesuai dimkn utk mengelakkan tekal mual dan muntah.. Skrg sy hanya minum susu dan air panas suam, dan jemu plak. Kekdg, air suam dan susu pun rasa x sedap,enyebabkan muntah. Makan pun utk elak kan lapar..tp meloyakan. Moga ada yg membantu.. Beri pandang an dan pendapat. Terima kasih.

1 Balas

bnyak kn makan buah @ sayur sayuran hijau mcm brokoli, bayam semua tuu, yogurt pun bgus untuk mummy 😊 klau tak lalu mkan cuba ambil biskut @ roti2 ke, ibu kena lebihkan pengambilan berzat jgn skip susu yee mummy