Sakit kepala.

Sy kerap sakit kepala. Sudah 2 mggu sakit kepala tnpa henti. Siapa ada pglaman mcm sy. Kndungan dh 16mggu.

2 Balas

Klu ada panadol, mkn dulu. Panadol tk bahaya utk ibu mengandung, doktor sendiri prescribe paracetamol kalau demam ke apa masa mengandung. Tp kalau 2 minggu ni mcm lama sgt dh, elok jumpa doktor.

Dah makan panadol tak?

3y ago

Boleh mkn. Nanti sis pergi klinik doktor bagi paracetamol juga sama dgn panadol. Tak bahaya. Kalau nak tanggung je sakit kepala terpulang sis.