Keguguran 5w

Sy keguguran kndungan dlm 5w++..nk tnye prlu ke sy brpntg..prlu ke brtgku?brape lama ye klu prlu brpntg?

18 Balas

Bg sy tk perlu ckup hnya amalkan pemakan yg sihat n bnykkan rehat utk kembalikan tenaga. Tk perlu pantang klau sis xde alergi pd apa2 mkanan

Brtungku tu tak. Tp berpantang 2minggu. Pakai stoking. Makan makanan yg berkhasiat. Jgn buat kje berat. Byk kan bedrest

nak tnya mcm mana sis tau sis keguguran?sis pegi sahkan dgn doktor ke atau mcm mana ye?boleh share x?

2y ago

saya keguguran 8 minggu 5 hari. hari kejadian ari2 sakit sangat2. keluar coklat2. baru jer nak ke hospital t tiba2 time maghrib turun darah...esoknya saya keguguran. doakan saya tahun ke9 ttc anak pertama

brpantang mcm bersalin sis..sy ggur 8w6d brpntang 2 mggu..klu nk lg lama pn blh..

Kena berpantang awk, org kata klu gugur ni lagi lah kena berpantang betul2.

moga allah kurnia lg kepada sis, in syaa allah gugur cepat lekat

hi, maaf bertanya mcm mana sis confirm sis gugur ya? pendarahan berapa hari?

2y ago

sy bleeding beberapa hari kemudian kuar drh ktul2 dan selaput kntung..sy gi hsptl dktr wt tvs scan kata rahim dh kosg dan nipis so dh complete miscarriage xprlu cuci cuma inject kcutkn rahim shj

biasanya berpantang jgk seminggu