Laksa

Sy keguguran bulan 4 lalu, tp skrg alhamdulillah dh mengandung 8 weeks..mmg jd tradisi kita akan pantang laksa selama setahun,so kalau ikutkan keguguran yg lalu,sy masih dlm pantang laksa..tp skrg sy mmg terigin sgt nak makan laksa..boleh kata mengidam jugak la..boleh ke sy mkn? Atau mmg kena pantang jugak? #ibudilema

19 Balas

Rasanya pantang laksa dah terhapus la kalau dah mengandung..nnt dah bersalin, pantang la setahun balik..