Lewat haid

Sy keguguran 12w thn 2022(xcuci),smpi skrg x hamil3 lg,period lancar tiap bln.ada yg sMa dgn sy tak?

2 Balas

pnglmn gugur natural 06/2020, period on time every month ambil masa 14 bulan utk pregnant semula. yg penting sepanjang 14 bulan tu mental fizikal kena jaga..happy2, mkn minum jaga..inshaAllah penantian tu berbaloi.

Saya dulu kena cuci. Masa cuci tu lega giler sbb doc korek habis darah beku/darah lama yg tertinggal dlm rahim. Cukup 2kali period mengandung balik.