Gastrik....

Sy ingat hatitu mnum ice lemon tea Masa perut kosong...dah settle jumpa dktor makan ubat gastrik...skli harini...teribgin sgt nam minum..tp perut dlm keadaan kenyang...minum seteguk Dua je..skali gastrik dtg balik..makan ubat pun lambatnyalah hai .... Nak kentut berak pun susah..Ada tips lain x nak kluarkan angin cpat?

2 Balas

Sapu minyak dkt perut la sis.. Cam saya akn mnum teh halia..

4y ago

Heheheh kan.. Suami saya pon bsing.. Dia ckp macam peluru berpandu keluar 😝 tapi yela.. Nk bg camne.. Perut kembongg