ekzema

Hi.sy ibu kpda baby 6bulan.mcm mna nk rawat bayi yg ada ekzema?

4 Balas

maaf Puan, jika bercakap tentang merawat eczema ni. variasi jawapan nya. Puan boleh rujuk pakar@ doktor dulu utk lihat kulit bayi. selalunya Akan diberi ubat. pergi ke klinik kerajaan atau hosp gov je mudah. anak saya sendiri gunakan ubat Hospital shj. semoga dipermudahkan

boleh guna ni sis..dia boleh merawat ekzema..ni smua guna bahan semulajadi..murah je sis..klau dekat sy cod..jauh boleh pos..ready stock tau.. http://Www.wasap.my/60194397834

Hi momies..boleh dapatkan SHOWER GEL BIDARA DAN ROSE MAGICBLUE. Mampu merawat ekzema yang menggangu baby anda.

sy pakai jenama suu balm ni..5 hari clear pipi anak...licin