working mom

Hi. Sy ibu bekerja..so kene pam..masalahnya bila sy mengepam adui sakit nya puting..kadang smpai tahap fobia nak pam ?.. nak kata tak sesuai..mula2 nak pam tu okay..tp bila da dalam 10min gitu mst sakit ..nak stop breast rasa mcm berat lagi..before ni ada beli brand youha..tp mcm tak kena laa..ada cdgn tak?

1 Balas

Sy x pernah pam lg Tp bru2 ni sy beli brand eve love, pearl. Adik sy beli diva. Bile test suction nya ok. Awk nk try x? Hehe..sy x mahir sgt bab ni..still preggy first baby