Rasa sakit masa kencing

Saya nak tanya, siapa ada pengalaman rsa sakit msa kencing, mcm pedih ngilu mcm tu ataupun pengalaman kencing berdarah semasa hamil? #bantusharing #advicepls

2 Balas

Puan segera ke hospital utk dptkan rawatan. itu namanya UTI + Hematuria, sy pernah alami. Kencing kotor berdarah. Minum bnyk air kosong atau air barli. Bahaya utk kandungan klu ada kencing kotor.

kerap kncing x? simptom mcm UTI je tu. kne jumpa doctor, nanti akn dpt ubat.