Tadak alahan

Sy hamil 5 minggu tapi lgsung tadak alahan..mual pn tkde muntah pn tkde..kan kbyakan org hamil dia alah mcm2.. Normal ka mcm tu risau jgk

79 Balas

Sama lah. 5 week belum ada alahan. Cuma rasa letih sangat2. Mungkin lama skit baru ada kot.😂

Normal sis.. Saya mcmtu juga.. Tpi ada masanya nanti kena alahan. Ikut ssorg. Teruk atau x je..

Tgk jugak org. Kadang awal trimester takde alahan, masuk trimester kedua or ketiga ade alahan.

Alhmdulilah..sy dh nk msk 20 weeks lgsgxde alahan..same dgn ank first.ikut bdan msing2 x same.

huntungnya takde alahan. sy kena alahan teruk start 5w. ni baru 7w. Lama lagi nak lepas. 🥴

Normal je sis..sy dlu ank pertama mmg lgsung xde alahan.dr awl smpai lah ke mengandung..

Alhamdulillah xde alahan.. Sy pon xde alahan. Cume ade laa pening² ckit kdg². #30week

untung la sis...xde alahan...sya br 6mnggu alahan teruk smpai nk mkn ubat pun xlalu..

Normal sis.. Xsemua ada alhan... Sy da 14 minggu pun xd... Sedap mkn... 😂😂😂

5y ago

Bru 14 minggu sis...

saya pun mcm tu ni masuk 6w takdw alahan apa. hehehe tp tak tahu mggu2 akan dtf hehe