37week d/c

sy gdm d/c dh dpt surat kne serah diri pd due date brsalin..tp 37week ni berat bdn tbe2 naik 2kg adakah dkter akn ubah date serah diri sy ? 3hri lg appoitment dkter.. seram pulak

2 Balas

sis.....maaf ye.. bukan ke gdm d/c blh tunggu due date?... awal pulak sis dpt tarikh serah diri... sy pun gdm d/c jugak..... esok bru masuk 37 week...

1y ago

ohh ye..sbb nurse kk sy pun ckp mcm tu.... kalau x salin sblm due date kena serah diri..sbb gdm d/c