Pergerakan baby

Sy first mom, sy dah 17weeks. Sy selalu dpt soalan dr dr/nurse “dah rasa baby gerak/kick tak?”. So sy nak tanya Macamana nak tahu tu pergerakan dr baby? Jwpn sy slalu tak je sbb tak tahu pergerakan baby tu macamana.

24 Balas

normal kalau 1st pregnancy lambat sikit rasa . sy 20weeks plus bru rasa. dont worry its normal

Anak pertama biasa lambat sikit. Anak kedua doc cakap 18 weeks dh rasa. Atau paling awal 17

Sy slalu rasa gerak2 kt perut je tp konfem bkn baby kick sbb bru 15w ?

Saya masa 19w rasa mcm rama2 atau vibration