Tips bersalin sebelum dua

Sy dua 4/11 tpi baby x nk keluar lagi. Tolong doakan sy Aisyah Binti mohd azlan bersalin sebelum due.

8 Balas

Kita sama due tapi saya dah selamat pada 24/10 haritu. Banyakkan berjalan sis, ada yang xdpt makan baik sis makan dulu. Haritu saya pun takut sampai due, ada yg saya idam nak makan charkueytiaw, sanggup balik hari pergi makan lepaskan ngidam. Esok da bersalin. Saya doakan cpt2 sis dtg sakit n terus beranak.

Sama sis dua kita 4/11 tapi belum ada tanda cuma baby je kerap mengeras, 3/11 ni kena serah diri dah. Doakan saya juga ya 🤲🏻

Sy due 11.11 skrg dah 38\4d doa kan sy semoga dipermudah kan bersalin aamiin

insyallah semoga di permudahkan urusan sis .. bykkan berdoa ok 😇

semoga dimudahkan urusan bersalin amin sama tarikh kita

sy 1/11/22 tak bersalin gak lgi ni😔

2y ago

Sama la kita 😌

Semogaa dipermudahkan segala urusan

Aamiinn..