Bantu saya anak first 🙏🏻

Sy dpt tahu preggy masa 6week . Sy ttc 11bulan . 3kali sy check sndri upt + . Sy excitedddd sgt g scan swasta lepastu tk nampak apa2 lgi sbb rahim sy kedalam . Lepastu doc tkleh sah kn sy hamil ke tk sbb tk nmpk sedangkn sy dh test 3kali tau + . Doc tu make me emosi tapi i still rasa i preggy . So apa i perlu buat ? #1stimemom #advicepls #bantusharing #mommybuntu

2 Balas

dh try g chck kat kk x sis? sbb klu chck d kk, mmg mreka akn bg test upt lg..klu test upt +, sis preggy la tu..ni bdsarkn pngalaman sa..

3y ago

Alhamdulillah awk sy dh dpt date appointment dgn kk 29/12 ni doakan sy ye sblum tu kemarin sy ada buat upt test lgi line terang sangat Alhamdulillah