angin,sakit kepala dlm pantang

sy dlm pantang hari ke6..perut kembung dan mudah angin.sakit kepala.kalau pakai bengkung jd sakit perut..ada cara mengatasi tak..sakit sgt

4 Balas

Makan ikut time..jaga pemakanan. buka tingkap bg suasana nyaman. tak perlu pakai bengkung dulu bg selesa. Letak pilis ke param eh kat kepala? lupa dah. saya guna lotion mustajab je utk pilis dan param

saya kalau lps bersalin kepala mmg sakit sokmo,mmg kne telan panadol actifas,lps telan baru blh tido kalau x telan mcm nak tercabut rasa kepala..mata xleh pejam..

ada urut x.. biasanya org urut akn urut kepala sekali utk buang angin.. lps tu letak sometg kat dahi kan..

Urut dan pakai pilis kat dahi. Mkn mknan sihat dan ikut time. Tidur sewaktu baby pun tidur.