Luahan perasaan

Sy dh target nk df anak sy xnk kasi bottl kali ni sbb saya sgt serik ank sulong nipple confuse tp ternyata 5 ary sy df ank sy naik kuning smpai 200++ saya terpaksa strt jugk bttle n sama ank nipple confuse dah ..sgt2 sedih ... Sekarang sy set nk settle kuning je then sy nk ck pkar lactation untuk df balik .. sgt sgt sgt berharap berjaya sperti abg dia walaupun perjalanan tu sgt sgt sgt susah..meh kongsi brpe lme ibu ibu amik mase untuk pujuk ank df balik

1 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis dan kte semua dapat bf anak kte.❤️ mcm Sy lain pulak, kadang terasa dgn fmly sebelah mertua. Sy bekerja, Dan Sy hari hari pump bila di offce. tp bila jumpa fmly mertua, mak mertua asyik ckp suruh ajar anak minum susu formula sbb nnt tak de susu badan. kadang mak mertua ckp, "bnyak lagi ke susu badan tu" dgn nada suara yg kurang enak di dengar. so far susu Sy ok je. cukup utk anak minum harian Dan boleh buat stock. cuma nak menghadap ayat ayat seperti itu buat kan kte fed up kadang kadang.

2y ago

kan. annoying utk di dengar. Sy balik kg sebelah rumah mak mertua, semua nak ckp Benda yg sama. tak paham Sy, dyorg ni tak tawu ke semua ibu impikan nak bg anak fully bf. dah Allah rezeki kan cucu dia dpt bf, dia pulak sibuk nak suruh itu ini. menyampah rasa. hahahahaha #SyEmosiBetulKalauPikir