Hrini officialy sy 35 weeks

Sy dh masuk 35 minggu dah harini, rasa tksabar nk bersalin, tklarat bawak perut 😭 ibu ii ada tips tak nk bersalin awal , 36/37 minggu ke , sbb sy penat dgn keadaan badan yg tkkuat ni huwaa, alahan sy dtg balik rasa nk muntah smua bnde yg sy mkn, bdn sy pun dh sakit ii , #seriusnanya #ingintahu

18 Balas

kalau dh masuk 36/37 week, bole dh g jalan mall xpun kemas2 rumah, sy kemas rumah 2 tingkat, pastu g jalan2 mall, pastu 37 minggu dh beranak...sbb ada gdm takut la lmbat nnti ceaser