mohon jwb segera

Sy dh 39w6d tpi blum bersalin... Sejak ptg td sy rsa cm sakit area pinggang, bercampur gan baby mengerass kejap2... Tekanan kat ari2 pon cm tersa sngt ... Rasa cm buah pinggang nk pecah pon ada sebelah kiri bila baby mngeras... Adakah tu tanda2 nak bersalin... Baby first.. Sy x retii...

2 Balas

Segera pergi hospital sis, utk dokter cek jalan ada bukaan ke tidak. Lagipon sebab sis dh 39minggu plus, kemungkinan memang nak bersalin dh tu 😊

Salah satu tanda nk bersalin jgk tu. Sy pun pernah jgk alami masa nk deliver anak 2nd. Pegi hospital, dh buka 4cm. Semoga slmt bersalin sis