Mual & rasa nak berak 😌

Sy dh 37w1d.. Kerap rasa mual dan rasa nak berak.. Ada x mcm sy.. N Sakit bahagian bawah dan tepi kanan or kiri perut.. Ada terbaca if sakit perut atas baru d namakan contraction sebenar.. Tanda2 lendir cmpur darah or air ketuban mengalihh mmng blum prnah rasa.. Tp rasa mula n rasa nk berak ni kerap.. Kencing jgn ckp sbb baru seminit lepas dri tndas mmng rasa nak kencing lagii😌 ada tak mummy yg prnah alamai ni.. Kongsi2 laa crita kamu.. Nak tau jgk

2 Balas

kerap ke tandas nk kencing tp X kencing, nk berak tp x keluar tu tanda baby dah nk keluar. jgn teran, jgn tunggu Terus ke hosp

mcam sya rasa skrg ne